Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5784
Dubai Info
Hoteli Dubai
Dubai
Carlton Al Barsha 4*

www.carlton-hotels.com

Ovaj hotel sa 4 zvezdice nalazi se u četvrti Al Barša u Dubaiju i nudi elegantan ambijenti veliki klub zdravlja. Objekat Carlton Al Barsha nalazi se u središtu Dubaija, nedaleko od prvog šoping rizorta na svetu, Mall of Emirates.

Sobe hotela Carlton Al Barsha imaju raskošnu belu posteljinu i prozore od poda do plafona, kroz koje se sa viših spratova pruža pogled na Dubai. Svaka poseduje plazma TV i mini-bar.

Fitnes centar hotela Carlton Al Barsha raspolaže modernom kardiovaskularnom opremom. Nakon vežbanja, gosti se mogu opustiti na bazenu na otvorenom ili u hidromasažnoj kadi.

Ponuda hotela Carlton Al Barsha obuhvata nekoliko ugostiteljskih objekata, poput restorana indijske kuhinje Spice. U arapskim poslasticama možete uživati u restoranu Mezz.

Dinamična Ulica Šeika Zajeda (Sheikh Zayed Road) nalazi se na 500 metara, a lako se može stići i do Međunarodnog aerodroma Dubai. Hotel Carlton Al Barsha takođe ima turistički desk, čije osoblje vam može pomoći da istražite okolinu.Licenca OTP broj 29/2021
kategorija A40 od 07.04.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina