Slavimo 17 godina sa vama
office@wayout.co.rs
+381 11 4144 284
+381 62 212 282
Computer Computer
Radno vreme
od ponedeljka do petka: 09-20 h - rad sa strankama od ponedeljka do petka: 11-19 h - subotom radno vreme i rad sa strankama: 10-16 h
tunis CENOVNICI

Sousse HOTELI

Sousse INFO

Sousse
Jaz Tour Khalef 5* Lux

Lokacija:
Ovaj hotel se nalazi na ulazu u grad Sus, nedaleko od luke El Kantaui. Od centra Susa je udaljen je 3km, dok je od aerodroma u Monastiru udaljen 20km. Smešten je na vrhunskoj lokaciji, odakle se pruža pogled na more.

Sadržaj:
Smešten je u parku veličine 10 hektara i nudi pogled na more. U ponudi je nekoliko tobogana za odrasle i decu, bazeni sa morskom vodom, dva dečija bazena. Za sve goste se organizuju razne dnevne i večernje animacije, aerobik, odbojka na plaži i drugo.

Plaža:
Hotel ima svoju plažu. Suncobrani i ležaljke gosti mogu besplatno da koriste.

Sobe:
Sve klimatizovane sobe u objektu Tour Khalef Marhaba imaju sopstveno kupatilo i TV sa satelitskim kanalima. Većina smeštajnih jedinica uključuje balkon sa pogledom na vrt ili na more.

Restorani i barovi:
Ponuda objekta Tour Khalef Marhaba uključuje veliki izbor restorana. Internacionalna i tunizijska jela dostupna su u restoranu L'Etoile, a snek bar Haroun nalazi se pored bazena.
U restoranu pored plaže možete uživati u jelima sa roštilja. Na raspolaganju je i nekoliko barova, kao i tradicionalna čajdžinica Moorish Cafe.
Lagani, niskokalorični specijaliteti služe se u restoranu Oliveraie, koji raspolaže prostorima za obroke u zatvorenom i na otvorenom. Gosti mogu jesti uz pogled na divni vrt sa palmama.

Spa i talaso centar veličine 4.700 m² obuhvata kabine za masaže i hidroterapiju, kozmetičke kabine i bazen sa morskom vodom.

 

Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
za organizovanje turističkih putovanja
© 2009-2023 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana