Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5840
Kosta Brava
htop Royal Star 4*

Ovaj objekat je udaljen 8 min hoda od plaže. Hotel Royal Star se nalazi na mirnoj lokaciji, na 10 minuta hoda od plaže Fenals. U ponudi su veliki otvoreni bazen i spa centar. Do centra Ljoret de Mara stiže se pešice za 20 minuta.

Klimatizovane sobe u hotelu H Top Royal Star sadrže privatni balkon i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Smeštajne jedinice su opremljene TV-om sa satelitskim kanalima, a sefovi se mogu koristiti uz doplatu.

Spa centar hotela Royal Star obuhvata teretanu i zatvoreni bazen sa toplom vodom i vodopadom. Dostupni su sauna, tursko kupatilo i hidromasažne kade.

Na raspolaganju je besplatan prevoz autobusom do obližnjih hotela iz istog lanca, gde možete uživati u aktivnostima na otvorenom kao što su streljaštvo, streličarstvo, vaterpolo i ronjenje.

Regionalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola služe se u hotelskom restoranu, iz kojeg se pruža pogled na bazen ispod površine vode. Hotel raspolaže i barom pored bazena.Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2022 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina