Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5840
Maldivi
Anantara Dhigu Maldives Resort 5*Lux

Anantara Dhigu Maldives smešteno je na atolu Južni Male i nudi elegantne vile na plaži i iznad vode. Takođe raspolaže ronilačkim centrom i školom surfovanja. Aktivnosti na plaži obuhvataju meditacije i časove joge sa instruktorom.

Sobe u odmaralištu Anantara Dhigu gledaju na Lakadivsko more i imaju MP3 plejer, DVD plejer i flat-screen TV sa kineskim kanalima. Opremljene su aparatom za espreso, električnim kuvalom i mini-barom. Svaka soba sadrži kadu za 2 osobe, besplatan toaletni pribor i papuče. U sobama je dostupan i besplatan bežični internet.

Gosti se mogu oprobati u aktivnostima centra za sportove na vodi ili uživati u infiniti bazenu. Odmaralište Anantara Dhigu u ponudi ima fitnes centar i biblioteku sa internet punktovima. Osoblje recepcije i osoblje zaduženo za prevoz govori kineski jezik. Plaćanje se može obaviti Union Pay karticama.

Odmaralište Anantara poseduje 6 restorana, uključujući maldivski, italijanski i tajlandski restoran. Sveži plodovi mora pripremaju se u restoranu Fuddan Fusion Grill, dok se kokteli služe u baru Aqua pored bazena. Gostima je na raspolaganju i kineski doručak.Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina