Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5840
Havana
Los Frailes 3*

www.hotellosfrailescuba.com

storijski hotel kolonijalnog stila, na veoma atraktivnoj lokaciji. Udaljen je 20km od aerodroma u Havani i 900m od centra Stare Havane. Nalazi se u blizini veličanstvenog manastira San Francisco de Asis (Sveti Franja Asiški) i popularnog Starog Trga, u prometnoj pešačkoj ulici i blizini mnogobrojnih restorana I kafea.
Sagrađen 1793. godine, hotel je u 19.veku bio dom markiza Pedro Claudio Duquesne, kapetana francuske mornarice, i mesto koje je posetilo najviše plemstvo, crkveni velikodostojnici i istaknuti umetnici tog vremena.
Ovaj interesantan boutique hotel ima recepciju koja je je ukrašena mnogobrojnim umetničkim delima, vitražima, bakarnim statuama monaha, religijskim predmetima; ima fontanu i cisternu za skupljanje kišnice iz epohe, koja je otkrivena, slučajno, tokom renoviranja ulaznog dela hotela i recepcije. Dekoracija hotela stvara atmosferu drevnog manastira iz doba španske kolonijalne prošlosti. Većina hotelskog osoblja, u turističke svrhe, nosi monaške, franjevačke odore umesto uniformi.
Tokom svoje posete Havani, Papa Benedikt XVI je obišao hotel i blagoslovio voćni koktel, koji mu je poslužen u ime dobrodošlice.
Hotel raspolaže sa 22 sobe, ima recepciju, menjačnicu, TV kutak, bar. Mogućnost pristupa bežičnom internetu (doplata). Dizajn i izgled soba podržavaju istorijsko vreme nastanka i današnji kulturni projekat centra Stare Havane. Svaka standardna soba, bez prirodnog osvetljenja, ima kupatilo (jednostavnog izgleda i dekora), telefon,TV, sef (doplata za korišćenje), mini frižider. Sobe tipa Junior Suite imaju prozore i terasu. Struja u hotelu je napona 110V. Kontinentalni doručak se služi za stolom, u restoranu “La Marina”, preko puta hotela.Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina