Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5840
Protaras Info
Hoteli Protaras
Protaras
Sunrise Jade 5*

Ovaj objekat je udaljen 12 min hoda od plaže. Smeštajni objekat Sunrise Jade - Adults Only (samo za odrasle) nalazi se na samoj peščanoj plaži i nudi najsavremeniji spa centar i lepo uređen vrt sa 2 bazena na otvorenom, od kojih se 1 greje. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu.

Elegantno opremljene sobe u objektu Sunrise Jade - Adults Only imaju nameštenu terasu ili balkon, tuš (bez kabine) i aparat za espreso. Klima-uređaj predstavlja standardnu pogodnost.

Restorani u okviru objekta gostima nude gurmanska jela, kao i jela klasične američke i internacionalne kuhinje. Ponuda salonskog bara i bara pored bazena obuhvata veliki izbor pića, sveže ceđenih sokova i osvežavajućih koktela.

Spa centar Jade uključuje 3 sobe za tretmane, saunu i grejani bazen u zatvorenom. Na raspolaganju su časovi joge i ronjenje. Usluge masaže i kozmetički tretmani dostupni su uz doplatu.

Dinamično mesto Aja Napa nalazi se na 10 km od smeštaja, a zaliv Konos na 4 km. Međunarodni aerodrom Larnaka je udaljen 71 km.Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2022 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina