Slavimo 17 godina sa vama
office@wayout.co.rs
+381 11 4144 284
+381 62 212 282
Computer Computer
Radno vreme
od ponedeljka do petka: 09-20 h - rad sa strankama od ponedeljka do petka: 11-19 h - subotom radno vreme i rad sa strankama: 10-16 h
kipar CENOVNICI

Limasol HOTELI

Limasol INFO

Limasol
Navarria Hotel 3*

www.navarriahotel.com

Hotel Navarria nalazi se na obali mora, u Limasolu. Udaljen je od centra Limasola 4km, i oko 60km od aerodroma u Larnaki.

U sklopu hotela se nalazi bazen na otvorenom, kao i odvojeni dečiji deo bazena.

Sve sobe u hotelu su klimatizovane, imaju telefon, sef, SAT TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Pegla za odeću, kao i ketler su dostupni na zahtev uz doplatu. WiFi je dostupan u sobama i u zajedničkim prostorijama.

Obroci se služe u glavnom hotelskom restoranu koji se sastoji iz otvorene terase sa pogledom na bazen i vrt i klimatizovanog unutrašnjeg dela. Služe se raznovrsna jela kako lokalne, tako i internacionalne kuhinje. Dostupna je usluga na bazi švedskog stola kao i a la carte. U Cornaro baru se možete osvežiti uz sokove, vino ili hladno pivo od 10h do 23h. Možete sesti i opustiti se i u lobiju koji je odlično mesto za sedenje i lepo je i šareno dekorisan.


Obroci se služe u glavnom restoranu koji se sastoji iz dva dela – klimatizovanog unutrašnjeg i otvorene terase na kojoj se može uživati ne samo u hrani već i u pogledu na vrt i bazen. Od sadržaja gostima su na raspolaganju spoljašnji bazen, teniski teren, bilijar, stoni tenis, frizerski salon, manikir, sauna i salon za masažu.

Sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, besplatnu wi-fi konekciju, sef (uz doplatu), mini frižider (uz doplatu).

 

Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
za organizovanje turističkih putovanja
© 2009-2023 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana