Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5840
Larnaka Info
Hoteli Larnaka
Larnaka
Lebay Beach Hotel 3*Lux

www.lebayhotel.com.cy

Izuzetno kvalitetan hotel, koji prevazilazi svoju kategoriju. Nedavno renoviran, moderan, visoko ocenjen i odlično lociran, direktno na peščanoj plaži u Larnaka Beju, na oko 15 min voznje od centra Larnake i njenih popularnih restorana, barova i tržnih centara. Ispred hotela je autobuska stanica.
Pored peščane plaže, za uživanje u aktivnostima tu su i infinity pool, sa besplatnim ležaljkama i suncobranim i moderno opremljeni fitnes klub.
Hotel ima recepciju, glavni restoran u prizemlju sa unutrašnjim i spoljašnjim delom, bar u lobiju koji služi razne vrste pića i koktel hranu uz živu muziku, bar pored bazena, vrt, terasu, bežični internet u sobama i delu javnih površina.
Ukupno 42 sobe se nalaze u jednoj, dvospratnoj zgradi sa liftom, sve su klimatizovane, imaju verandu sa pogledom na more ili planine, telefon, interaktivni smart TV, uređaj za čaj i kafu, dobar bežićni internet (besplatno), sef (besplatno), mini bar (plaća se), fen, veliko ogledalo, osvetljenje sa kontrolom jačine, kupatilo sa tušem, wc-om i kozmetičkim sitnicama, bade mantil i papuče.Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2023 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina