Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5840
Aja Napa Info
Hoteli Aja Napa
Aja Napa
Pavlo Napa Beach Hotel 4*

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Pavlo Napa Beach je smešten na plaži u Aja Napi na Kipru. U ponudi ima opremljene balkone s kojih se pruža pogled na more i kopno i zatvoreni i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima.

Sve klimatizovane sobe poseduju moderan nameštaj od drveta. Sadrže LCD TV, mini-frižider i sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu.

Kontinentalni doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na raspolaganju su svakog dana u hotelskom restoranu. U hotelskom baru koji radi do kasnih večernjih časova služe se raznovrsna pića. Na raspolaganju je i posluga u sobi.

Hotelski sadržaji uključuju hidromasažnu kadu, fitnes centar, teniski teren i bilijar. Osoblje 24-časovne recepcije rado će vam pružiti informacije o raznovrsnim lokalnim atrakcijama i izletima. Sefovi su na raspolaganju na zahtev, uz doplatu.

Aerodrom Larnaka je udaljen 35 km od hotela Pavlo Napa Beach. Usluga aerodromskog prevoza dostupna je na zahtev i uz doplatu. U centru Aja Nape, udaljenom 1,5 km, možete posetiti raznovrsne prodavnice, restorane i barove.Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2022 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina