Slavimo 17 godina sa vama
office@wayout.co.rs
+381 11 4144 284
+381 62 212 282
Computer Computer
Radno vreme
od ponedeljka do petka: 09-20 h - rad sa strankama od ponedeljka do petka: 11-19 h - subotom radno vreme i rad sa strankama: 10-16 h
kipar CENOVNICI

Aja Napa HOTELI

Aja Napa INFO

Aja Napa
So White Club Resort 5*

Hotel So White nalazi se u Ayia Napi u blizini dve prelepe pescane plaze.
Najbliza plaza je Landa plaza koja je udaljena svega 5 minuta hoda. Takodje mozete posetiti i plazu Makronissos koja je udaljena 10 minuta setnje od hotela.
Centar Ayia Nape je udaljen 6km od hotela do kojeg mozete doci gradskim prevozom koji saobraca tokom celog dana na svakih 15 minuta. Najbliza autobuska stanica se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

Hotel ima ukupno 45 soba. Sve sobe maju smart TV, klima uredjaj, mini bar, ketler za pravljenje caja i kafe, telefon, balkon, besplatan internet i sef. Kupatilo je opremljeno peskirima, bade mantilima, fenom za kosu i toaletnim priborom.

BLU restoran je glavni restoran pored bazena koji je otvoren tokom celog dana. Obroci se sluze na bazi svedskog stola u kojem mozete uzivati u jelima internacionalne, mediteranske i kiparske kuhinje.
Pored glavnog restorana u ponudi su Japanski i Italijanski a la carte restoran.
Beach Club restoran je restoran na plazi koji pripada hotelu u kojem mozete uzivati u raznim vrstama pica, kafa, koktela i snekova tokom celog dana na plazi. Vrlo cesto se organizuju zabave tokom dana i veceri.
Nargila bar je smesten u basti hotela sa pogledom na plazu.
Ouzeri je tradicionalna kiparska taverna koja je takodje dostupna gostima ukoliko zele da probaju tradicionalne kiparske proizvode.
Vanilla Bar je hotelski bar u kojem se gosti mogu opustiti u toku dana.

Receocija hotela je dostupna tokom 24 sata.

 

Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
za organizovanje turističkih putovanja
© 2009-2023 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana