Slavimo 17 godina sa vama
office@wayout.co.rs
+381 11 4144 284
+381 62 212 282
Computer Computer
Radno vreme
od ponedeljka do petka: 09-20 h - rad sa strankama od ponedeljka do petka: 11-19 h - subotom radno vreme i rad sa strankama: 10-16 h
kipar CENOVNICI

Aja Napa HOTELI

Aja Napa INFO

Aja Napa
Christofinia Nissi Beach 4*

Hotel Christofinia Nissi Beach se nalazi 200m od Nissi plaže, jedne od najpoznatijih i najlepših u Evropi. Oko hotela možete pronaći brojne radnjice, restorane, barove, kao i stanicu gradskog prevoza.

Christofinia se nalazi oko 3km od centra Aja Nape, a samo 1km dalje od manastira Aja Napa, koji može biti zanimljiva atrakcija za turiste.

U sklopu bazena se nalaze bazen na otvorenom i đakuzi koje svi gosti mogu koristiti bez doplate za ležaljke i suncobrane. Postoji i plitak deo bazena pogodan za najmlađe goste.

Sve sobe su klimatizovane i imaju LCD TV sa brojnim kanalima, kupatilo sa tušem, fen, sef, mini bar, telefon, pribor za spremanje kafe i čaja, kao i izlaz na privatni balkon. U svakoj smeštajnoj jedinici postoji prostor za sedenje i uživanje, a neke imaju i pogled na more. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama.

U glavnom hotelskom restoranu se služe lokalna i internacionalna kuhinja na bazi švedskog stola, kao i pojedina jela sa a la carte menija. Pored glavnog restorana, postoji i a la carte restoran Ethno koji služi lokalnu hranu.

Između obroka se služe užine u baru pored bazena, gde takođe možete piti egzotične koktele i osveženja. Kraj lobija se nalazi Bar One, gde se alkoholna i bezalkoholna pića služe ceo dan i gde se možete opustiti u prijatnoj atmosferi.

Deca mogu provoditi vreme u igralištu na otvorenom koje radi od 10h do 19h.

U ovom hotelu postoji i teren za odbojku, tenis, kao i stolovi za stoni tenis i bilijar, a u blizini je moguće i baviti se i sportovima na vodi.

Za goste koji žele da se opuste, tu je velnes centar koji nudi brojne tretmane, masaže, kao i manikir i pedikir. Pojedine usluge se doplaćuju.

Takođe na raspolaganju je i dobro opremljena teretana.

Besplatan parking je dostupan.

 

Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
za organizovanje turističkih putovanja
© 2009-2023 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana