Slavimo 17 godina sa vama
office@wayout.co.rs
+381 11 4144 284
+381 62 212 282
Computer Computer
Radno vreme
od ponedeljka do petka: 09-20 h - rad sa strankama od ponedeljka do petka: 11-19 h - subotom radno vreme i rad sa strankama: 10-16 h
egipat CENOVNICI

Hurgada HOTELI

Hurgada INFO

Hurgada
The V Luxury Resort Sahl Hasheesh 5*Lux

Hotel The V Luxury Resort nalazi se u Hurgadi, u oblasti Sahl Hasheesh. Od hotela do međunarodnog aerodroma u Hurgadi, koji je udaljen 18 kilometara, može da se stigne za oko pola sata vožnje, kao i do novog centra Hurgade. Oko 50 kilometara je udaljen od Safage.

Hotel ima svoju privatnu plažu na kojoj se možete opustiti uz opuštajuće zvuke Crvenog mora. U kompleksu hotela se nalaze 3 bazena na otvorenom, od kojih se na jednom nalaze i tobogani za decu.

Sve sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, mini bar, pribor za spremanje kafe i čaja, toaletni pribor, sef, kao i izlaz na sopstveni balkon. Svaka smeštajna jedinica ima privatno kupatilo sa tušem.

Hotel ima uslugu na bazi švedskog stola za doručak ili kontinentalni doručak. Glavni hotelski restoran je na raspolaganju gostima za doručak, ručak i večeru.

Za goste koji vole da vežbaju, hotel ima fitness centar.

Deca se mogu zabaviti u bazenima, kao i u dečijem klubu gde se organizuju aktivnosti za decu.

Recepcija u hotelu The V Luxury Resort Sahl Hasheesh radi 24 časa. Zaposleni na recepciji su gostoprimljivi i putnici su uvek dobrodošli sa svojim pitanjima. Osoblje može pružiti informacije na arapskom, engleskom i ruskom jeziku, što olakšava komunikaciju.

Ovaj hotel ima besplatan parking, ali i lepu baštu i terasu u svom kompleksu. Usluga room service je dostupna u svim sobama uz doplatu. WiFi je besplatan za korišćenje u hotelu.

 

Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
za organizovanje turističkih putovanja
© 2009-2023 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana