Slavimo 18 godina sa vama Wayout Travel
office@wayout.co.rs
+381 11 4144 284
+381 11 4144 294
+381 11 4144 295
+381 62 212 282
Computer Computer
Radno vreme
od ponedeljka do petka: 09-20 h - rad sa strankama od ponedeljka do petka: 11-19 h - subotom radno vreme i rad sa strankama: 10-16 h
egipat CENOVNICI

Hurgada HOTELI

Hurgada INFO

Hurgada
Sunrise Meraki Beach Resort 4*Lux

Ekskluzivno pravo prodaje za ceo region! All Inclusive Concept (PDF) www.sunrise-resorts.com

Hotel Sunrise Meraki Beach Resort nalazi se u blizini starog centra Hurgade, na manje od 20 minuta vožnje od aerodroma i novog centra.

Ovaj hotel je boho rizort pogodan za goste koji vole da se provode i izlaze.

Izlazi na svoju privatnu plažu dugačku čak 2,6 km, što je čini najdužom privatnom plažom na Crvenom moru. Pored uživanja u prelepoj vodi na sopstvenoj peščanoj plaži, hotel gostima nudi i 3 bazena, od kojih se na jednom nalaze tobogani na vodi.

Sve sobe su klimatizovane, imaju mini bar, SAT TV, fen, toaletni pribor, kao i izlaz na privatnu terasu ili balkon. Sobe su kreativno dizajnirane i dekorisane u spoju boemskog stila i udobnosti. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa tušem. WiFi je dostupan u svim sobama i kod recepcije.

Ovaj objekat u boho-šik stilu nudi pravo egipatsko gostoprimstvo, eklektičan ambijent i raznovrsne sadržaje. Gosti mogu da se opuste na privatnoj peščanoj plaži pored samog Crvenog mora.

Hotel Meraki nudi izuzetne opcije za obedovanje. Možete iskusiti različitost ukusa i nova jela u jednom od 9 hotelskih restorana. Korisnici All Inclusive usluge mogu doručkovati, ručati i večerati u glavnom hotelskom restoranu sa internacionalnom hranom na bazi švedskog stola. Takođe možete imati obrok u nekom od a la carte restorana poput egipatskog, azijskog, grčkog, italijanskog, burger restorana, restorana za nudle, kao i restorana gurmanske ulične hrane. Uz doplatu možete
obedovati u restoranu morskih plodova. Između obroka se služe užine od 12h do 17h i od 22:30h do 1h.

Pored restorana, možete uživati i u ponudi barova, kafića i klubova: Vibe Club, Pub Fiction, sportski bar, Latitude Bar, Beans & Cream kafić, bar u lobiju, 4 bara na plaži, 2 na bazenu i šiša bar. Lokalna alkoholna pića su uključena u cenu All Inclusive usluge i služe se od 10h do 0h. Voda i topla pića se služe 24h.

Ako želite da se bavite fizičkom aktivnošću za vreme odmora, hotel nudi teretanu, teren za odbojku na pesku, Jungle Gym, ronilački centar, kao i časove joge i pilatesa. Pojedine usluge su dostupne uz doplatu.

Za goste koji žele da neguju svoje telo, u sklopu hotela nalaze se spa centar i salon lepote uz doplatu.

 

Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
za organizovanje turističkih putovanja
© 2009-2024 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana