Slavimo 17 godina sa vama
office@wayout.co.rs
+381 11 4144 284
+381 62 212 282
Computer Computer
Radno vreme
od ponedeljka do petka: 09-20 h - rad sa strankama od ponedeljka do petka: 11-19 h - subotom radno vreme i rad sa strankama: 10-16 h
egipat CENOVNICI

Hurgada HOTELI

Hurgada INFO

Hurgada
Premier Le Reve 5*lux

All Inclusive Concept (PDF) www.premieregypthotels.com

Hotel Premier Le Reve se nalazi 22km južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, u Sahl Hasheesh-u. Udaljenost hotela od novog centra Hurgade je 25km.

Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Na kraju doka na plaži nalazi se koralni greben pun raznovrsnog morskog života koji možete istražiti gnjurenjem i ronjenjem. Možete koristiti neki od četiri bazena na otvorenom, od kojih su dva slana bazena, jedan bazen za opuštanje i jedan glavni. U hotelu se nalazi i Sky Pool unutrašnji bazen sa prelepim pogledom. Đakuzi se takođe nalazi u sklopu Sky Pool-a.

Sve sobe su klimatizovane i prostrane i imaju izlaz na privatni opremljeni balkon ili terasu. Imaju SAT TV, mini bar, telefon, pribor za spremanje kafe i čaja, fen, toaletni pribor, kao i kupatilo sa tušem.

Gosti hotela mogu imati doručak, ručak i večeru u glavnom hotelskom restoranu Turquoise, koji služi internacionalnu kuhinju na bazi švedskog stola. Doručak se služi od 7h do 11h, ručak od 12:30h do 15h, a večera od 19h do 22h. Svakog dana se menja tematsko veče. Dostupni su i a la carte restorani: italijanski restoran Bella, resotran internacionalne kuhinje Society, kineski Mandarin, indijski Little Delhi, japanski Miyako, kao i mediteranski Ossiano. Rezervacije i raspitivanje o doplati za pojedine a la carte restorane na recepciji hotela. Hotel ima 4 bara u kojima se možete osvežiti uz piće: Executive Lounge, bar u lobiju, Long Bar i bar na bazenu.

Za goste koji žele da se bave fizičkom aktivnošću na odmoru, dostupna je teretana u sklopu hotela bez doplate. Opremljena je najnovijom opremom i u njoj možete obaviti i dobar kondicioni trening, kao i vežbati pojedinačne grupe mišića. U određeno vreme su dostupne i usluge profesionanih privatnih trenera uz moguću doplatu.

Možete se baviti sportovima na vodi, ronjenjem, gnjuranjem, ili otići na ekskurziju brodićem preko Aqua centra u sklopu hotela. Za zabavu možete igrati bilijar, stoni tenis, odbojku na plaži, ili se baviti aerobikom.

Za goste koji žele da se opuste i neguju svoje telo, dostupan je spa centar, masažni centar, sauna, tursko parno kupatilo, thalasso terapija i đakuzi.

Hotel ne prima decu.

Dostupne su usluge pranja i peglanja odeće.

WiFi pristup je dostupan u svim sobama i u javnim prostorima.

 

Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
za organizovanje turističkih putovanja
© 2009-2023 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana