Slavimo 17 godina sa vama
office@wayout.co.rs
+381 11 4144 284
+381 62 212 282
Computer Computer
Radno vreme
od ponedeljka do petka: 09-20 h - rad sa strankama od ponedeljka do petka: 11-19 h - subotom radno vreme i rad sa strankama: 10-16 h
egipat CENOVNICI

Hurgada HOTELI

Hurgada INFO

Hurgada
Marlin Inn Azur Resort 4*

marlininnbeachresort.com

Marlin Inn Azur Resort se nalazi u samom centru Hurgade, na čuvenom šetalištu Memša. Nalazi se samo 3 kilometra od međunarodnog aerodroma u Hurgadi.

Lokacija ovog hotela dopušta putnicima da posete brojne suvenirnice, prodavnice i lokale u centru Hurgade sa lakoćom.

Sve sobe su dobro opremljene, imaju satelitsku televiziju, mini bar, sef, fen, pribor za spremanje kafe i čaja, kao i izlaz na balkon.

Gosti imaju priliku da uživaju u kristalno čistoj vodi Crvenog mora na hotelskoj plaži. U sklopu hotela nalazi se bazen na otvorenom, kao i dečiji bazen. Tim animatora je tu tokom dana, kao i uveče da zabavi goste hotela i da organizuje večernje događaje. Možete se zabaviti i uz sto za stoni tenis, pikado i bilijar, a deca mogu vreme provesti u dečijem klubu i u mini disku.

Što se tiče sporta i fizičke aktivnosti, u kompleksu se nalazi teretana, a tokom dana se možete aktivirati u aqua gym-u, uz odbojku na plaži, aerobik, i slično u organizaciji animatorskog tima.

Ronilački centar se nalazi u sklopu hotela, te možete zakazati ronjenje na dah, klasično ronjenje, kao i putovanje brodom sa staklenim podom uz doplatu.

Korisnici All Inclusive usluge mogu posećivati hotelski restoran na bazi švedskog stola za doručak, ručak i večeru. Služe se i grickalice u toku dana, kao i bezalkoholna i lokalna alkoholna pića.

Pored glavnog restorana, gosti mogu odabrati obrok u ribljem ili italijanskom restoranu. U ovom rizortu piće se može popiti u jednom od par barova, poput bara na plaži, u lobiju, pored bazena, Joker's baru ili Whispers baru.

 

Licenca OTP broj 117/2021
kategorija A od 13.10.2021
za organizovanje turističkih putovanja
© 2009-2023 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana