Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5584
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Sunrise Arabian Beach Resort 5*Lux

www.sunrise-resorts.com

Hotel Sunrise Arabian Beach okružen je vrtovima i smešten pored sopstvene plaže u čuvenoj oblasti Šarks Bej. U ponudi ima raznovrsne sadržaje, uključujući spa centar i 6 a-la-carte restorana. Besplatan bežični internet dostupan je u celom risortu.
Sve sobe elegantno su uređene u arapskom stilu i imaju sopstveni balkon ili terasu. Takođe sadrže klima-uređaj i flat-screen TV sa satelitskim kanalima.
Bogata gastronomska ponuda uključuje indijski restoran Masala, tajlandski restoran Sabai, italijanski restoran La Pergola i francuski restoran Côte d’Azur. U restoranu Waterfall Grill služe se internacionalna jela na bazi švedskog stola. Salonski bar i kafe takođe su na raspolaganju gostima.
Savršen za opuštanje i obnavljanje energije, welnes centar raspolaže hidromasažnom kadom, parnim kupatilom i saunom. Postoje i masaže na plaži, dobro opremljena teretana i širok izbor sportova na vodi.
Kompleks gleda na ostrvo Tiran. Gosti mogu da koriste besplatan prevoz do zabavnog i tržnog centra Soho Square, udaljenog 8 km. Nama Bej se nalazi na 11 km.Licenca OTP broj 29/2021
kategorija A40 od 07.04.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina