Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5584
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Sultan Gardens Resort 5*Lux

www.sultangardens.com

Ovo odmaralište sa 5 zvezdica poseduje sopstvenu peščanu plažu sa pontonskim terasama u Zalivu ajkula. Gostima nudi 5 slatkovodna bazena okružena palmama i nesmetan pogled na ostrvo Tiran. Jedan od bazena je namenjem isključivo odraslim osobama i obuhvata otvoren đakuzi i bar na ivici.

Odmaralište Sultan Gardens poseduje 5 restorana, koji nude domaće testenine, jela kajunske kuhinje i kuvanje pred gostima. U ponudi je i indijski restoran "House of Spice". U sveže ulovljenim morskim plodovima možete uživati na terasi kraj mora u restoranu Sea Food Market.

U okviru odmarališta na raspolaganju su salonski bar sa 2 velika ekrana i 24-časovni kafe u kome se služe i sladoledi. U baru Shallal tokom celog dana možete probati sveže ceđene sokove i lagana jela.

Možete zakazati tretmane masaže u spa centru hotela Sultan ili se opustiti na drvenoj ležaljci kraj bazena. Deca se mogu zabavljati na vodenom toboganu ili igralištu i uživati u aktivnostima u dečjem klubu.

Klimatizovane sobe u odmaralištu Sultan Gardens uređene su u vedrim bojama i imaju drveni nameštaj. Svaka soba je opremljena TV-om sa satelitskim kanalima.Licenca OTP broj 29/2021
kategorija A40 od 07.04.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina