Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5584
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Rixos Sharm El Sheikh 5*Lux

www.rixos.com

Odmaralište Rixos Sharm El Sheikh se nalazi na obali mora i okruženo je palmama. U celom objektu je dostupan besplatan bežični internet, a pored toga, gostima je na raspolaganju 11 bazena, 7 à-la-carte restorana, 5 barova i peščana plaža. Na privatnoj plaži i u kabanama na bazenu možete koristiti usluge privatnog batlera, uz doplatu.
Sve sobe u odmaralištu Rixos poseduju balkon ili terasu, sa kojih se pruža pogled na more, vrt ili bazen. Svaka soba sadrži TV sa ravnim ekranom, mini-bar, garderober i telefon. Pojedine sobe imaju veliki prostor za sedenje.
U restoranima Lalezar, Sakura i Hatmehit može se uživati u autentičnim jelima turske i japanske kuhinje, kao i u jelima od plodova mora. Restoran Callaina služi jela italijanske kuhinje sa à-la-carte menija, a restoran Papyrus nudi jela orijentalne kuhinje. Sadržaji za večernju zabavu uključuju noćni klub, diskoteku i noćni klub na otvorenom, smešten na plaži.
Spa centar hotela Rixos nudi niz mogućnosti za opuštanje, uključujući masažu celog tela i kozmetičke tretmane. Na raspolaganju je i moderna teretana opremljena najsavremenijom opremom. Objekat poseduje 3 vodena tobogana.
U sklopu kompleksa, gostima su na raspolaganju mnogobrojne sportske aktivnosti: tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, bilijar i gnjuranje.
Nama Bej, nalazi se na 22 km od hotela Rixos Sharm El Sheikh i postoji besplatan prevoz autobusom do šetališta u Nama Beju.Međunarodni aerodrom udaljen je 8 km.Licenca OTP broj 29/2021
kategorija A40 od 07.04.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina