Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5584
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
JAZ Mirabel Beach Resort 5*Lux

www.jazhotels.com

Objekat Jaz Mirabel Beach smešten je u oblasti Nabq Bay. U ponudi ima 6 bazena, akva-park, spa sadržaje i redovan organizovani prevoz autobusom do zaliva Nama (Naama Bay).

Klimatizovane sobe su uređene u neutralnim bojama i imaju obilje prirodnog svetla. Svaka soba nudi balkon sa pogledom na Akapski zaliv ili na bazen. U cene all-inclusive ponude uračunati su doručak, ručak, večera i bezalkoholna pića.

U restoranima se pripremaju lokalna i internacionalna jela sa menija ili na bazi švedskog stola. Užine, pića i sladoled služe se u barovima na plaži. Na raspolaganju vam je i bar kraj bazena. All-inclusive ponuda takođe obuhvata veliki izbor pića u baru Shurouk, koji se nalazi u foajeu i namenjen je isključivo odraslim osobama.

Ponuda spa centra uključuje raznovrsne tretmane, masaže, programe za opuštanje uz pesak i kozmetičke usluge. Tokom boravka se možete zabavljati uz sportove na vodi. U okviru objekta dostupni su takođe tržni centar, teniski teren i usluge čuvanja dece.

Ukoliko rezervišete all-inclusive ponudu, možete besplatno koristiti peškire, ležaljke i suncobrane na privatnoj plaži. Omogućeno je i besplatno korišćenje 5 tobogana i 3 mini-tobogana u dečjem bazenu, kao i bazena na otvorenom koji se greje tokom zime. U doručku, ručku i večeri možete uživati u 2 glavna restorana, a imaćete pristup i velikom izboru barova.

Besplatan privatni parking mora se rezervisati. Međunarodni aerodrom u Šarm el Šeiku udaljen je 10 minuta vožnje od hotela.Licenca OTP broj 29/2021
kategorija A40 od 07.04.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina