Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5584
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Grand Rotana Resort & Spa 5* lux

www.rotana.com

Hotel Grand Rotana nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži u Sharks Bay-u, na 6 km od Naama Bay-a. Ovaj centar mira okružen prelepim tropskim vrtom sa vodopadima i palmama oslikava na najbolji način sve ono što Šarm El Šeik predstavlja.
Resort ima 526 soba. Standadne sobe imaju sopstveno kupatilo sa fenom, aparat za čaj i kafu, mini bar, SAT TV, telefon, sef, balkon ili terasu i centralnu klimu.
Bazen na otvorenom podseća na lagunu i ekvivalentan je veličini 3 olimpijska bazena. Obroci se služe u glavnom “The Ramses” restoranu iz kog se pruža zadivljujući pogled na crveno more. Pored njega tu su i a la carte restorani poput italijanskog “Mezzaluna”, “Silk Road” sa istočnjačkom kuhinjom, roštilj na otvorenom. U sklopu hotela nalaze se i SPA centar, sauna, parno kupatilo, bar na plaži, bar/klub sa lokalnim DJ-em, salon lepote, usluga pranja i sušenja veša, igralište i dečiji mini klub. Gostima hotela su takođe namenjene i brojne sportsko-rekreativne aktivnosti, poput tenisa, snorkinga, teretane, bilijara i stonog tenisa.Licenca OTP broj 29/2021
kategorija A40 od 07.04.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina