Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5584
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Coral Beach Resort Montazah 4*

coralbeachmontazah.com-sharmelsheikh.com

Objekat Coral Beach Resort Montazah je all-inclusive rizort sa 4 zvezdice, koji se nalazi u popularnom zalivu Ras Nosrani u Šarm el Šeiku. U ponudi je smeštaj sa 2 bazena i 2 restorana. Objekat se nalazi u zgradi pored plaže i u glavnoj zgradi. Plaža je udaljena manje od 7 minuta hoda od glavne zgrade. Iz objekta se pruža pogled na kristalno plavu vodu Crvenog mora. Gostima su u okviru rizorta na raspolaganju spa centar, sadržaji za ronjenje, sportski sadržaji i dečji klub.

Ponuda ovog rizorta obuhvata raznovrsne, dobro opremljene sobe i suite jedinice. Sve su uređene u svetlim bojama i imaju individualno podesiv klima-uređaj, moderan drveni nameštaj, popločane podove, TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Sve smeštajne jedinice sadrže balkon ili terasu, a iz svake jedinice se pruža pogled na Crveno more, bazen ili vrt. Pojedine smeštajne jedinice takođe imaju trpezariju i prostor za sedenje.

Bogat doručak na bazi švedskog stola se služi svakog dana, a gosti mogu da uživaju u jelima internacionalne i mediteranske kuhinje u 2 restorana u okviru objekta. Hotel ima i 3 bara u kojima se tokom celog dana služe pića i užine.

Ponuda rizorta uključuje brojne mogućnosti za ronjenje i gnjuranje. Gosti mogu da uživaju u opuštajućim masažama u spa centru, sauni i parnom kupatilu. Rekreativni sadržaji uključuju 2 teniska terena, teren za odbojku na pesku i dobro opremljenu teretanu.

Objekat Coral Beach Resort Montazah je udaljen 16 km od centra naselja u zalivu Naama (Na’ama) i 11 km od Međunarodnog aerodroma u Šarm el Šeiku (SSH). U okviru objekta je dostupan besplatan parking.Licenca OTP broj 29/2021
kategorija A40 od 07.04.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina