Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5737
El Gouna Info
Hoteli El Gouna


El Gouna, elegantna pučina, šarm marine, tradicionalna arapska arhitektura sa modernim elementima i modernim centrom grada, je savršeno mesto za odmor. Nalazi se 22km severno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, ima oko 10.000 stanovnika i zauzima površinu od 38mil m2.

Ima dve velike plaže, Zeytuna Beach i Mangroovy Beach, a ceo grad je ispresecan mrežom laguna i kanala sa morskom vodom i kamenim mostovima. Proglašena je za lokaciju autentične lepote od strane nacionalne i internacionalne filmske industrije, dobila je nagradu za arhitektonsko rešenje i Green Globe sertifikat.

El Gouna je specijalizovana za sportove na vodi, kao što su ronjenje, gnjuranje, jedrenje, skijanje na vodi, windsurfing, kitesurfing. Ima i kvalitetne golf terene sa 18 rupa, ergelu konja i terene za jahanje. El Gouna Vam pruža veliki izbor smeštaja i zabave, u zavisnosti od vašeg raspoloženja i budžeta, bez obzira da li dolazite sami, sa partnerom ili sa porodicom, a izuzetno ljubazno osoblje će se postarati da potpuno uživate u zasluženom odmoru.Licenca OTP broj 29/2021
kategorija A40 od 07.04.2021
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2021 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina