Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.4829
Ras Al Khaimah Info
Hoteli Ras Al Khaimah
Ras Al Khaimah
Waldorf Astoria Ras Al Khaimah 5*

waldorfastoria3.hilton.com

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Inspirisan Arapskim palatama, Waldorf Astoria Ras Al Khaimah je smeten na sopstvenoj plaži na 50 minuta vožnje od Dubai Internacionalnog aerodroma. U ponudi hotela je luksuzan spa centar, 18 terena za golf, privatna plaža dužine 350 metara.

Elegantne sobe Waldorf-a imaju tapacirani namestaj, radni sto, pogled na more, golf teren ili bastu. Svaka soba ima elektricni cajnik. Hotel raspolaže sa 346 soba. Sobe su od 56 metara kvadratnih do 170 metara kvadratnih. Sve sobe imaju tuš kabinu ili kadu, mini bar, TV sa satelitskim programima, elektronski sef, wifi.

Ishrana za goste u Waldorf Astoria Ras Al Khaimah podrazumeva ogroman izbor medjunarodnih i domaćih specijaliteta. Ukusne šnicle i roštilj u restoranu Lexington Grill , japanska kuhinja i suši u UMI restoranu. Uživajte u elegantno dekorisanim jelima u restoranu Marjan ili se upustite u kulinarsku avanturu u Qasr Al Bahar , glavnom hotelskom restoranu.

Spa centar nudi vrhunske tretmane i mesto je gde se gosti mogu maksimalno opustiti i uživati u blagostanju. Za one malo vrednije tu je teretana sa širokom paltom najmodernije opreme, kao i osvetljeni teniski tereni. Za najmladje tu je deciji klub sa profesionalnim animatorima. Hotel nudi i frizerski salon, butike, perionicu veša, room service i sl.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina