Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5156
Dubai Info
Hoteli Dubai
Dubai
Fairmont 5*

www.fairmont.com

Hotel je deo Fairmont multifunkcionalnog objekata koji svojim jedinstvenim, urbanim dizajnom predstavlja ikonu finansijskog centra Dubaija. Udaljen je par minuta od glavnih atrakcija, šoping zone, golf terena, plaže, a direktno je povezan sa Dubai International Convention centrom.
Hotel raspolaže sa 394 sobe i apartmana koji odišu elegancijom sa modernim dekorom i pružaju savršen konfor. Sve sobe su sa sadržajima za poslovnu klijentelu, interaktivnom televizijom, brzim internetom i panoramskim pogledom na grad. Od dodatnih sadržaja u sobama su minibar, aparat za čaj i kafu, dve direktne telefonske linije, pegla i daska za peglanje, panel za kontrolu osvetljenja, CD radio alarm, kozmetički preparati Miller Harris, klima uređaj, sef, bademantil, papuče i fen za kosu.
Gastronomski užitak pruža 10 modernih restorana sa internacionalnom kuhinjom. Od ostalih sadržaja hotel ima poslovni centar (na 33. spratu), spa centar sa otvorenim bazenima i bazenom za decu, fitnes centar, rent a car, parking, usluge čuvanja dece i niz prodavnica.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina