Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5124
Dubai Info
Hoteli Dubai
Dubai
Dubai Marine Beach Resort & SPA 5*

www.dxbmarine.com

Objekat Dubai Marine Beach Resort nalazi se pored kompleksa La Mer u četvrti Džumeira 1. Akva park Laguna je udaljen 10 minuta hoda. Gostima su na raspolaganju privatna plaža, 3 bazena i 14 restorana i mesta sa zabavnim sadržajima.
Prostrane i elegantno uređene sobe imaju luksuznu posteljinu. Svaka soba obuhvata flat-screen TV, mini-bar i pribor za pripremu čaja i kafe. Elegantno kupatilo je opremljeno bade-mantilom i fenom za kosu. Pojedine suite jedinice poseduju hidromasažnu kadu.

Gosti mogu da uživaju u raznovrsnom izboru hrane, uključujući i internacionalne, libanske, italijanske i azijske specijalitete. U okviru rizorta nalaze se i neki od čuvenih nagrađivanih noćnih klubova Dubaija.

Gosti mogu da se opuste u spa i velnes centru koji obuhvata marokanski hamam, usluge masaže i posebne tretmane za negu lica i tela. Dostupni su i zabavni sadržaji za najmlađe goste.

Burdž Kalifa se nalazi na 10 minuta vožnje od rizorta, a Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen 12 km. Do akva parka Wild Wadi i do tržnog centra Mol of Emirejts se automobilom stiže za 25 minuta.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina