Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.4849
Abu Dhabi Info
Hoteli Abu Dhabi
Abu Dhabi
The St. Regis Saadiyat Island Resort 5*

Ovo odmaralište sa 5 zvezdica u ponudi ima besplatan bežični internet, sobe sa sopstvenim balkonom i direktan prilaz privatnoj plaži na ostrvu Sadijat. Raspolaže takođe spa centrom i zatvorenim bazenom. Parking se može besplatno koristiti.

Prostrane sobe u odmaralištu The St. Regis Saadiyat uređene su u mediteranskom stilu. Opremljene su TV-om, baznom stanicom za iPod i krevetima sa luksuznim dušecima i jastucima. Kupatila u sobama sadrže samostojeću kadu, tuš sa efektom kiše, 2 umivaonika i Remède toaletni pribor.

Odmaralište The St. Regis Saadiyat Island Abu Dhabi poseduje 5 bazena, uključujući zatvoreni bazen sa stazom za plivanje dužine 25 metara. U spa centru Iridium postoji 12 prostorija za tretmane.

Gosti mogu igrati tenis ili posetiti butike u trgovačkoj zoni. Klub Sandcastle nudi aktivnosti za decu na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

U 7 restorana i barova služe se raznovrsna jela, poput mesnih odrezaka, mediteranske kuhinje i jela iz jugoistočne Azije.

Pored odmarališta St. Regis nalazi se golf teren sa 18 rupa. Korniš u Abu Dabiju, automobilska staza Jas Marina i Ferarijev tematski park udaljeni su 10 minuta vožnje. Do aerodroma se može stići za samo 20 minuta vožnje.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina