Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.4849
Hurgada Info
Hoteli Hurgada
Hurgada
Oberoi Sahl Hasheesh 5* lux

www.oberoihotels.com

Hotel se nalazi na 21 km od aerodrom i 26 km od centra Hurgade u Sahl Hashishu. Na 48 hektara privatne plaže, sa belim peskom i celokupnom arhitekturom naselja sa belim kupolama i predivnim baštama ovaj luksuzni hotel nudi gostima savršen odmor.
Hotel ima ukupno 63 deluxe svita, 21 superior deluxe svita, 12 prostranih grand svitova I 6 royal svitova. Sve sobe su luksuzno i moderno opremljene i imaju individualnu klimu, sat TV, telefon, mini bar, opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i tarasu.
U okviru hotela nalazi se nekoliko restorana uključujuci restoran sa velikim izborom orjentalne, kontinentalne kuhinje sa predivnim pogledom na more. Pergola restoran sa romantičnom atmosferom, nalazi se pored bazena i nudi veliki izbor italijanskih specijaliteta, Zaafran je restoran koji je otvoren za večeru i nudi specijalitete orijentalne I indijske kuhinje. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova.
Od ostalih sadržaja hotel ima otvoren bazen sa delom za decu, odličan Spa centar ( jakuzzi bazen, sauna, soba za masažu), teniske terene, stoni tenis, teretanu, odbojku na pesku usluge pranja veša, doktora na poziv, kozmetički salon, prodavnice, salu za sastanke sa svom pratećom opremom, a za decu tu su dečije igralište i mini klub.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina